Socialudvalget

Det overordnede formål for udvalget er, at sikre at Team Vestfyn er en sjov, inspirerende og god klub at være i. Dette gælder for alle hold, uanset køn, alder og niveau.

Derfor arrangerer socialudvalget forskellige arrangementer, som f.eks. opstartsweekend (2. weekend i september), afslutningsture samt andre arrangementer af social karakter for at kunne skabe det bedste fællesskab blandt spillerne i klubben.

Vi vil også gerne være med til, at sikre at årgangene hver især får et fællesskab, uanset niveauforskelle.

Vi gør opmærksom på, at det er vigtigt, at trænerne på årgangene får snakket sammen om at arrangere fællesaktiviteter for hele årgangen. Dette er især vigtigt i de første par år, hvor klubberne er lagt sammen, og hvor spillere kommer fra flere klubber. Der vil også være fokus på dette fremadrettet, så alle føler sig en del af et fællesskab, uanset bopæl og uanset håndboldmæssigt niveau.

Det står trænerne frit for, at få forældrene til at hjælpe til disse arrangementer.
Eksempler på fællesarrangementer kunne være ekstra FÆLLES –træning, FÆLLES- spisning, FÆLLES- biograftur, FÆLLES overnatning eller FÆLLES- stævner med mixede hold.

Udvalget består pt. af følgende personer:

12. december 2018

Danmarks håndboldmedie på nettet