Så har U14 og U16 fra TEAM VESTFYN i alt 4 hold, været på deres årlige afslutningstur.

Turen gik igen i år til Hancock Cup i Skive. I år var vi 55 spiller og leder der var klar til at læsse Taxibus Ejby kl.17.00 torsdag og så blev kursen sat mod Skive til nogle forhåbenligt fornøjelige håndbolddage.
Fredag var alle hold i aktion 3 kamp hver, resultaterne var rigtigt flotte 3 hold i A-slutspillet og 1 hold i B-slutspillet, lørdag skulle alle hold igen spille 3 kampe og der blev kæmpet med alt hvad spillerne havde at kæmpe med og det resulterede i 3 semifinale pladser U14 drenge skulle op mod Ikast og U16 drenge skulle op med FHK/ Trelde begge hold i A-semifinale og det sidste hold var U14 pige 2 som skulle op mod Fredericia 1. Det blev nogle tætte semifinale, men det endte med et hold i finale og det var U16 drenge der skulle op mof FHK/Trelde 1, der mødte de overmagten og tabte 8-17 men STORT TILLYKKE med en flot 2. plads.

Udover alle kampen blev der hygge max på skolen hvor alle hold boede samlet og der var rig mulighed for at hygge på tværs af holdene men der blev også skabt venskaber på tværs med de andre klubber som boede på skolen.

Alt i alt er vi i Team Vestfyn ovenud tilfredse med påsketuren som forløb helt uden problemer. Det er så vigtig en del for det sociale i en klub at man også kommer afsted og slapper af og oplever hinanden i et andet forum.

Nu venter der lige 14 dages pause så starter vi op igen med sommertræning hvor det for medlemmer er gratis og for ikke medlemmer koster et beskedent beløb.

Danmarks håndboldmedie på nettet