Vi har i Team Vestfyn Håndbold været så heldige, at vi har fået 200 klubtrøjer - alle trykt med navn - til vores trænere, samt hele vores ungdomsafdeling, venligst sponsoreret af :
 
Trælasten / XL BYG Nr. Åby
Safelight A/S
Piet Hein A/S
Vores egen “Julefrokosten”
Samt beredsskabsforbundet Region Syddanmark, som har købt reklameplads på trøjen for at gøre opmærksom på, at der mangles frivillige brandmænd i Region Syd.
 
 
Dette gør, at da vi her i påsken var afsted med vores U14 og U16 hold til Hancock cup i Skive, og med vores U10 og U12 hold til stævne i Bov, så kunne vi alle komme i ens trøjer, hvilket vores unge mennesker synes er helt fantastisk.
 
Vi vil gerne sende en stor tak til de 5 sponsorer som har gjort dette muligt.
 
Vi har arbejdet hårdt i den forgående år, for at skabe et godt træningsmiljø til alle uanset niveau, og vi er ganske stole af, at vi i næste sæson kan sige, at vi har hold i alle årgange.
Der skal være plads til alle, uanset niveau og økonomi, og det må ikke være økonomi der gør, at man fravælger en sportsgren, derfor har vi sat os for, at vi skal forsøge at hjælpe dem der trænger, med at nedbringe udgiften på tøj, bold m.m. Kontingenten er svær at ændre men vi forsøger at holde den nede.
I det arbejde er det så vigtigt, at virksomheder som Safelight, Piet Hein, XL BYG, beredsskabsforbundet og vores egen julefrokosten får en stor tak. Deres bidrag gør en stor forskel i det arbejde.
 
 

Hbold.dk

18. juli 2019

Danmarks håndboldmedie på nettet
 • U21: Stilling og Topscorerlisten

    Gruppe A Kampe Point 1 Spanien 1 2 2 Slovenien 1 2 3 Serbien 1 2 4 Japan 1 0 5 Tunesien 1 0 6 USA 1 0 Gruppe B Kampe  Point  1 Egypten 2 4 2 Frankrig 2 4 3 Sverige 2 4 4 Sydkorea 2 0 5 Nigeria 2 0 6 Australien […]

  Indlægget U21: Stilling og Topscorerlisten blev først udgivet på www.hbold.dk.

 • Danske U19-piger glippede EM-semifinalerne

  Fra Dansk Håndbold Forbund: De danske U19-damer tabte onsdag aften til de russiske verdensmestre, hvorfor Flemming Dam Larsens tropper lige akkurat misser semifinalepladsen. Danmark skal nu derfor spille to placeringskampe om 5.-8. pladsen. Mellemrunden ved U19-EM startede – set med danske briller – ellers godt. I går blev Frankrig besejret i en tæt affære, der […]

  Indlægget Danske U19-piger glippede EM-semifinalerne blev først udgivet på www.hbold.dk.

 • Sydkorea-Frankrig (U21) i tal

  Sydkorea-Frankrig 32-46 (15-26) Sydkorea: Jinyoung Kim 10, Yoseb Lee 7, Youngje Jeon 5, Byeongcheol Kim 5, Rakchan Kim 3, Jinsoo Jeon 1, Jaeseop Shin 1. Frankrig: Edouard Kempf 12, Kyllian Villeminot 9, Axel Cochery 5, Yoann Gibelin 4, Gael Tribillon 4, Dylan Nahi 4, Clement Damiani 2, Robin Dourte 2, Julien Bos 2, Jonathan Mapu […]

  Indlægget Sydkorea-Frankrig (U21) i tal blev først udgivet på www.hbold.dk.

DHF.dk