Vi har i Team Vestfyn Håndbold været så heldige, at vi har fået 200 klubtrøjer - alle trykt med navn - til vores trænere, samt hele vores ungdomsafdeling, venligst sponsoreret af :
 
Trælasten / XL BYG Nr. Åby
Safelight A/S
Piet Hein A/S
Vores egen “Julefrokosten”
Samt beredsskabsforbundet Region Syddanmark, som har købt reklameplads på trøjen for at gøre opmærksom på, at der mangles frivillige brandmænd i Region Syd.
 
 
Dette gør, at da vi her i påsken var afsted med vores U14 og U16 hold til Hancock cup i Skive, og med vores U10 og U12 hold til stævne i Bov, så kunne vi alle komme i ens trøjer, hvilket vores unge mennesker synes er helt fantastisk.
 
Vi vil gerne sende en stor tak til de 5 sponsorer som har gjort dette muligt.
 
Vi har arbejdet hårdt i den forgående år, for at skabe et godt træningsmiljø til alle uanset niveau, og vi er ganske stole af, at vi i næste sæson kan sige, at vi har hold i alle årgange.
Der skal være plads til alle, uanset niveau og økonomi, og det må ikke være økonomi der gør, at man fravælger en sportsgren, derfor har vi sat os for, at vi skal forsøge at hjælpe dem der trænger, med at nedbringe udgiften på tøj, bold m.m. Kontingenten er svær at ændre men vi forsøger at holde den nede.
I det arbejde er det så vigtigt, at virksomheder som Safelight, Piet Hein, XL BYG, beredsskabsforbundet og vores egen julefrokosten får en stor tak. Deres bidrag gør en stor forskel i det arbejde.
 
 

Hbold.dk

16. maj 2021

Læs de seneste håndbold nyheder om dansk og udenlandsk håndbold, håndbold-VM, håndbold-EM, tjek livescore og se tv-programmet.

DHF.dk