Vi er som forening er udfordret med at finde trænere til jeres skønne børn, ligesom alle andre foreninger. Det er derfor vi beder jer om hjælp!

Er der en af jer som kunne afsætte en dag om ugen eller måske mere til at træne, assisterer eller ordne det administrative, for jeres børn til håndbold? Eller kender i måske nogen som kunne tænke sig at være med til at udvikle og forme de kommende små/store håndbold talenter?

ALT kan bruges og organiseres så det passer ind i jeres, bare der gives en hjælpende hånd der hvor man kan. Alternativet er ubærligt i forhold til vores kommende talenter og klubben som helhed. Der skulle gerne være en klub og der tilhørende klubtilbud mange år frem endnu.

Et eks. på en opdeling af træningen kunne se således ud:

Tirsdag: træner Gudrun
Torsdag: træner Ib
Kamp i weekenden skiftes man til.
Det administrative: Sylvia (hvilket kan varetages hjemmefra)

Hvis dette er noget for dig/jer eller en bekendt, som måske alligevel er i hallen når jeres børn træner/spiller, så kan vi som klub tilbyde en god omgangstone, opbakning, stævner, håndbold turer og en masse dejlige børn og unge.

Hvis I har spørgsmål eller bare gerne vil melde jer, så kontakt nedenstående inden den 1. maj 2015:

Vi må løfte i flok for børnenes fremtid

Danmarks håndboldmedie på nettet