Vi besluttede i ledelsen i går aftes (08-12-2014), at afskedige 2. divisionstræner Søren Jeppesen. Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Søren, men har også indset, at vi ikke har fået de point, som vi kunne ønske os.

Vi har derfor valgt at indstille samarbejdet med Søren Jeppesen, og takker for hans arbejde i klubben, og ønsker ham alt godt fremover.

Som ny træner har vi ansat Carsten Thomsen. Carsten har ikke været tilknyttet nogen klub i denne sæson, men i sidste sæson var han at finde som assistenttræner, for det nu konkurslukkede dameligahold Vejen EH. Carsten har mange års trænererfaring i bagagen.

Målet med dette trænerskifte er, at vi overlever i 2. division.  Der er i øjeblikket 5 point op til en placering, der vil betyde at vi undgår direkte nedrykning.  Vi har foreløbig lavet en aftale med Carsten Thomsen, der går frem til slutningen af maj 2015.

Skrevet af. Christian Lynggaard (Formand GV Ejby).

20. oktober 2020

Læs de seneste håndbold nyheder om dansk og udenlandsk håndbold, håndbold-VM, håndbold-EM, tjek livescore og se tv-programmet.