Torsdag den 17. april drog 49 spiller og 9 leder mod Hancock cup i Skive. Alle var meget spændte på hvordan det skulle gå. Torsdag da vi ankom, blev vi indkvarteret på Brårup skole, hvor vi alle skulle være de næste par dage. Efter indkvarteringen blev der dækket op til det store tagselvbord, som alle havde bidraget til med f.eks. pølsehorn, pizzasnegle, kage og juice.

IMG_1999.JPG

Fredag var der indledende kampe hvor U14 drenge 1 blev puljevinder og U14 piger 1 blev nr. 2 i deres pulje de skulle derfor spille A-slutspil om lørdagen. U14 drenge 2, U14 piger 2 samt U16 piger havde nogle meget hårde kampe mod meget dygtige divisions hold, derfor skulle alle 3 hold spille B-slutspil om lørdagen.

Lørdag var det mere lige kampe og det endte ud med at U14 drenge 1 og U14 piger 2 skulle spille semifinale søndag formiddag med henholdsvis Randers og Hjallerup, drenge kæmpede godt men måtte se sig slået med 13-16. U14 piger 2 kæmpede hårdt og vandt semifinalen 9-8 og var dermed klar til finalen i B-slutspillet og skulle der møde Gudum/Nissum, det blev en spændene og hård kamp med en masse fight og det endte med en sejr på 7-6 til Team Vestfyn. 

U16 piger var også i finalen og der skulle de møde Fursund/Sundsøre, pigerne kæmpede med det var desværre ikke nok og det endte med et nederlag på 9-12. Udover de 36 kampe Team Vestfyn har spillet til Hancock cup blev der hygget på skolen på tværs af holdene.