KIA Handball Cup i Vejen/Holsted fredag d. 27. marts til søndag d. 29. Marts 2020

Så er det tid til tilmelding til håndboldstævne i Vejen/Holsted.
Stævnet er for alle klubbens ungdomsspillere (U11-U17).

Vi rejser fra Vestfyns hallerne i bus fredag eftermiddag, det endelig tidspunkt og kampprogram kommer når vi kender det.

På grund af det store arbejde både børn og forældre har gjort i forbindelse med TEAM VESTFYN's arrangementer, har klubben givet mulighed for at yde tilskud til denne tur, ligesom de har givet bustransport til Vejen fredag.

Pris pr. deltager 400,- kr. (uden tilskud 575,- kr. + transport) som skal betales via tilmeldingen til KIA Cup her på hjemmesiden:

(Tryk på link til tilmeldingen ude til venste ca. midt på siden)

Husk at oprette det med barnets navn. I forbindelse med tilmelding, skal I samtid bestille t-shirts.

Tilmelding og betaling senest den 11.2.2020

Prisen dækker deltagelse, bustransport til Vejen/Holsted, morgenmad og frokost lørdag og søndag, aftensmad lørdag, bustransport mellem hallerne og t-shirt. Vi vil igen i år forsøge at lage et fælles tag-selv sammenskudsgilde fredag aften. Men alt dette vil du høre nærmere om, sammen med programmet op til selve stævnet.

Stævnet vil blive afviklet sådan, at U11 og U13 spiller i Vejen og U15 og U17 spiller i Medius Holsted og Brørup-hallerne.

Trænerne glæder sig til, at rigtig mange forældre bakker op i hallerne søndag formiddag, inden forældrene selv henter deres trætte deltager med hjem.

Evt. spørgsmpl - kontakt Hanne - 40612216

Vi glæder os til at se dig

Trænerne i TEAM VESTFYN

19. februar 2020